Vi er inne i utrolig spennende tider nå med sterke energi innstrømninger av kosmisk lys med en intensitet og et avtrykk som aldri før har forekommet i så hyppige og kraftige bølger.

Disse kosmiske energiene bombarderer Jorden og bevisstheten til alt levende her. Det er en så høyfrekvent energi at den penetrerer både de fysiske og ikke fysiske lagene i våre kropper og sinn.

Energiene jobber seg gjennom alle lag og vi har nå den unike muligheten til å omfavne og justere oss i takt med denne kosmiske innstrømningen som i høyeste grad vil rense ut og helbrede oss på alle plan. Når vi har tillit til det som skjer og tar det personlige ansvaret med å gå innover i oss selv og være våre egne healere og mestere, vil vi oppleve å få kraften vår tilbake og huske hvem vi er, hvor vi kommer ifra, og hvorfor vi er her.

Når vi justerer oss etter denne lys frekvensen og jobber oss innover og ut vil vi oppleve å få vekket våre “supernaturlige” krefter til live. Vi er Gudemennesker som har glemt hvem vi i virkeligheten er. Nå er tiden inne der vi får oppleve akkurat det, at vi er Gudemennsker som har en enestående kraft til å skape den virkeligheten vi ønsker oss.

Vi går fra en dualistisk tilværelse til en Enhets bevissthet der vi vil komme til å skape en virkelighet som er til det beste for Enheten på Jorden.

Mange opplever nå fysiske og psykiske symptomer av forskjellige slag. Jo mer vi justerer oss etter energiene og jobber med å rense ut negative innflytelser innenfra og utenfra, og å heale oss selv jo lettere vil disse symptomene utarte seg for oss.

Selv har jeg opplevelser av synkronisitet i tall. De siste mnd har jeg våknet ca annenhver natt uten noen som helst grunn med å stirre på digital klokken som viser tall som f eks: 00:00, 01:11, 02:22, 03:33 osv i en perfekt tallrekke fra 0-5. Disse opplevelsene sier meg at jeg er i synkronisitet med universets krefter.

I det siste har jeg også opplevd fysiske vibreringer/forstyrrelser i begge øynene mine. Jeg kan fysisk se og føle at begge øynene samtidig vibrere i høy hastighet. Jeg gikk innover og opp i mitt høyere Selv og spurte hva som skjedde med øynene mine og svaret var:” dine øyne justerer seg til å kunne se inn i andre dimensjoner”.

I tillegg til det opplever jeg bla sterke emosjonelle svingninger, svimmelhet, desorientering, høyfrekvente toner i ørene, hukommelsestap, hodepine og andre fysiske smerter i kroppen. Det kommer og går i bølger. Jeg opplever også å snakke “Stjernespråk”, noe jeg aldri har kjent til før, og som jeg selv opplever som en veldig sterk innstrømning av energi som har en stor innvirkning på energiene i og rundt oss.

Veldig spennende og revolusjonerende ting som skjer nå og det vil bare komme til å akselerere fremover, og jeg er ikke alene om det. Det er uhyre viktig å gå innover i seg selv og sette seg i dyp kontakt med Moder Jord, Naturen og alle hennes levende skapninger både i de sette og usette dimensjoner.

Det handler bla også om å ta ansvar for det som skjer, gjøre sin del, rense ut og heale negative innflytelser, og det som ikke gagner hverken deg Selv eller andre levende vesener på Jorden.

Omgi deg med positive høyfrekvente energier både innvendig og utvendig som vil gagne alt og alle rundt deg i det fantastiske Skiftet inn i “The Golden Age Of Humanity”

-Ulvehjerte